17. 5. 2024   |   svátek má Aneta
 

Kopr ve sladkokyselém nálevu

Název Množství a jednotka
kopr čerstvý
studená voda 4 dl
ocet 1 dl
cukr 2 lžíce
sůl 1 lžička

Kuchyně: česká
Příprava: 25 min.
Vaření: 20 min.
Jarča



Postup
Čerstvý, opláchnutý kopr drobně nasekáme, dáme do malých skleniček a zalijeme teplým nálevem. Pak 10 minut sterilujeme.
Na nálev svaříme vodu, ocet, cukr a sůl.


 


RECEPTY

Pečený pangasius na rozmarýnu

Postup: Zmraženou rybu (pangasius, treska, losos) rozmrazíme. Osolíme, okořeníme... zobrazit recept

RECEPTY

Hříbková krémová polévka

Postup: Dvě hrsti sušených hříbků namočíme do 1,5l studené vody nejlépe přes noc. Druhý... zobrazit recept

RECEPTY

Hrachovka - s celým hrachem

Postup: SurovinyPředvařený hráchmouka a sádlo (příp. jiný tuk) na jíšku1 stroužek... zobrazit recept

RECEPTY

Svatomartinská husa

Postup: Pečení husy není nic složitého a takhle ji zvládne i úplný začátečník. Jen je... zobrazit recept

RECEPTY

Srnčí guláš

Postup: Srnčí maso (jelení, kančí) odblaníme a nakrájíme na kostky. Ve velkém hrnci na... zobrazit recept

VÝŽIVOVÁ PORADNA

Čím začít?

Napíšu, jak jsem se toho chopila já – třeba to někomu, kdo se ještě neodhodlal,... zobrazit článek

ESHOPY

Nábytekeu.cz - kuchyňské linky

Velký výběr kvalitních a levných kuchyňských linek od dodavatelů z EU. Většina...